Заявила съм на изпълнителите на ремонта на бул. "Дондуков", че

...
Заявила съм на изпълнителите на ремонта на бул. "Дондуков", че
Коментари Харесай

Фандъкова за ремонта на Дондуков: Търпение, работи се още


Заявила съм на изпълнителите на ремонта на бул. "Дондуков ", че ги управляват освен надзорът и общината, само че и всички жители, разяснява кметът на София Йорданка Фандъкова.

"Дондуков " е в строителство. Продължава да се работи. Има да се довършва. Нека да имаме малко самообладание - 20 ноември е скоро, когато ще пуснем придвижването. До 1 декември им е срокът за довеждане докрай по новите конкретизирани периоди. Надзорът ще си свърши работа. Ако не е направено нещо както би трябвало, ще си го създадат още веднъж.

Наистина мисля, че непрекъснатият всекидневен коментар е значим, контролът от страна на цялото общество - също. Аз съм декларирала на изпълнителите, че тях ги управляват освен надзорът и общината, само че ги управляват всички жители, които минават. Очаквам да си свършат работата както би трябвало, само че сега не мога да разясня качество, тъй като то към момента не е готово ", съобщи Фандъкова.

По думите й, на бул. "Монтевидео " копаят в сектора, чийто период е до 7 декември.

"Там продължава работата. Пуснахме придвижването единствено в сектора, който е подготвен до университета. Третият лъч на метрото се построява в период и следва до края на идната година тунелопробивната машина да излезе на Малък градски спектакъл "Зад канала ". Много е сложна задачата, не става толкоз елементарно, само че за наша наслада метрото се движи в съответните периоди и чакаме да бъде приключено в период ", добави кметът на София и посочи, че машината сега излиза от станцията на бул. "България " и бул. "Иван Ев. Гешов "./www.dnes.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР