, заяви пред БНР вицепремиерът Томислав Дончев. Той смята, че

...
, заяви пред БНР вицепремиерът Томислав Дончев. Той смята, че
Коментари Харесай

Дончев за Апартаментгейт: Подобни сигнали носят негативи, което ерозира доверието

, съобщи пред БНР вицепремиерът Томислав Дончев. Той счита, че казусът не се е развил до дъно и е редно Цветан Цветанов да даде повече информация по случая. " Включително и по отношение на връзки с компанията. Дали й и е осъществена инспекция и в случай че е по този начин - за какво е проверявана, има връзка или липса на такава сред едното и другото ", поосочва в изявлението си Дончев. Вицепремиерът акцентира, че всеки сходен скандал носи негативи, което ерозира доверието.
Томислав Дончев разяснява казуса и по връзки на Цецка Цачева. Той счита, че подадената оставка е повече от задоволителен сигнал, защото решението за това, е персонално, само че и изцяло съответно за обстановката. „ Оставките са един от инструментите за ръководство – дали като персонално волеизявление, акт или като политически инструмент, с цел да се възвръща доверието. В политиката, с изключение на персоналните качества, експертизата, стратегиите, това, което свързва въпросния представител с жителите, е тази тънка нишка на доверието. Ако тя се скъса, всичко останало няма значение “, разяснява Дончев в изявление за предаването „ Неделя 150 “ на стратегия „ Хоризонт “.
Вицепремиерът акцентира, че българинът е доста сензитивен към имотното положение и към държанието на политиците, като не пожела да разяснява какво ще е възможното държание на Цветан Цветанов. Дончев е безапелационен, обаче, че пред ръководещите стоят доста проблеми и провокации за решение. „ Цветан Цветанов има съществена водеща роля в организацията на партийния живот. Той има и гений, и информация, и голям опит, и голямо въздействие. До огромна степен той е главният уредник и на партийния живот, и на изборния развой “, сподели той. По отношение на " Апартаментгейт ", Томислав Дончев заявява, че не е придобивал апартамент в първокласна постройка.
Вицепремиерът съобщи, че идните след два месеца европейски избори са значими за ГЕРБ. И те ще бъдат алегоричен тест за политическата кондиция на партията и обединението, като цяло. Той разяснява и Брекзит, като уточни, че този фактор също ще окаже отрицателно въздействие върху европейската стопанска система, което ще бъде усетено и в България. Дончев показа упованията си компании от производството да предпочетат да се изместят в други държави-членки, в това число и у нас.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР