Завръщането на Бекъм в Ню Йорк не остана незабелязано. Шест

...
Завръщането на Бекъм в Ню Йорк не остана незабелязано. Шест
Коментари Харесай

Бекъм си направи гаргара с окуцелите Джетс

Завръщането на Бекъм в Ню Йорк не остана неусетно. Шест месеца откакто бе натирен от Джайънтс уайд рисийвърът хвана шест паса за 161 ярда и изведе Кливлънд до първата им победа за сезона. „ Браунс” се разправиха с окуцелите НЙ Джетс, като крайното 23:3 надалеч не демонстрира какъв брой безнадеждна за „ реактивните” бе вечерта.

Бекъм този път бе без часовника за $2 000 000, с който игра против Тенеси седмица по-рано и за което бе охулен от Лигата. Но неналичието му не бе съдбовна колкото косата за Самсон. Бекъм започва мача с необикновено хващане с една ръка зад бранител, напомнящо за популярния му тъчдаун против Далас, и приключи с 89-ярдов тъчдаун в края на третата част, насочил голямата част от публиката към изходите на „ Джайънтс стейдиъм”.

Гигантският пас наду съществено индикаторите на куотърбека Бейкър Мейфийлд, който за втора поредна седмица бе пъклен непроизводителен (19 от 35 за 325 ярда, тъчдаун и интерсепшън за рейтинг 83.6). Ник Чъб добави 62 ярда по земя и също се разписа.

Без пипналия момонуклеоза Сам Дарнолд Джетс бяха безнадеждни в нахлуване. Заместникът му Тревър Симиан получи травма на глезена още преди почивката и в игра се появи Люк Фолк, правещ дебюта си в Лигата. Джетс приключиха първото полувреме с -13 ярда пасове, а получаващият $14 000 000 на сезон Ле`Вион Бел се регистрира с мизерните 3.2 ярда на опит по земя.

Със загубата Джетс (0-2) подпират дъното на АФК Изток със също толкоз несъстоятелните все още Маями. Жалката натрупа в зелено пътува в неделя за мач с водачите в дивизията Ню Инглънд.
Същия ден Кливлънд (1-1) одобряват в централния мач от програмата ЛА Ремс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР