Завръщане в публичното пространство след дълъг изгнанически период направи любимата

...
Завръщане в публичното пространство след дълъг изгнанически период направи любимата
Коментари Харесай

Звезда на БНТ от близкото минало се появи след дълго изгнаничество

 Завръщане в общественото пространство след дълъг изгнанически интервал направи обичаната говорителка на всички българи Лили Ванкова. Легендата на Българска национална телевизия, която гони 80, е решила да бъде в крайник с времето и най-накрая си е купила смарт телефон.

Освен това Ванкова си е направила и профил в обществената мрежа фейсбук, където да комуникира с другари, познати и фенове, откакто през последните 20 години не е имала нито една медийна изява. Лили към момента не работила ловко в интернет пространството, само че имала предпочитание да бъде модерна, сходно на другите си колежки от малкия екран майка. Мария Янакиева, която също четеше новините в ерата на Ванкова, от дълго време е познавач в обществените мрежи, където споделя фотоси от всекидневието си, написа " Ретро ".

Лили се бе затворила в себе си след огромната персонална покруса, която я сполетя – загубата на сина ѝ. И до момента я съсипвали слуховете, които потеглят незабавно след гибелта му – че си е отишъл след корист с наркотични субстанции. Нещастието напълно я изолира от света и дълги години тя отхвърля да се появява на всемирски събития. Прави изключение единствено за мотивите на хората от най-близкия си другарски кръг, на които постоянно участва на разположение с втория си мъж Иван Антикаджиев. С него са дружно от 30 години и живеят съвсем на пъпа на столицата, в китна къща до " Петте кьошета “. Всъщност парцелът е благосъстоятелност на нейния сегашен брачен партньор, който е прочут ортодонт. Домът им се прочу освен като кабинет на стоматолога, само че и като място за сбирки на някои знакови интелектуалци и ВИП персони.

Бившата говорителка и зъболекарят нямат общи наследници. Тя има двама синове от първия си брак с Райчин Пръмов – починалият Асен, който си отиде единствено на 36 години, покосен от инфаркт, и по-големият му брат Иван. Бракът на Лили с Райчин просъществувал цели 20 години, само че след измененията решили да се разведат. Не след дълго тя срещнала сегашния си мъж, като тяхна сватовница станала починалата ѝ колежка Бригита Чолакова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР