Завистта на по-възрастните жени към по-младите е пословична. Изключение не

...
Завистта на по-възрастните жени към по-младите е пословична. Изключение не
Коментари Харесай

Гала избесня от завист в ефир, развика се на Ромина: Махни се, Сатана!

Завистта на по-възрастните дами към по-младите е пословична. Изключение не вършат и телевизионните водещи, даже в противен случай. Това потвърди и Гала, която явно към този момент има комплекси от надалеч по-младата красавица в екипа ѝ Ромина Тасевска. Водещата " На кафе “, която неотдавна призна в ефир, че е на диета, с цел да си върне формата, е ядосана на някогашната Мис България и за друго. Фигурата на Ромина в действителност е като на младо момиче, макар че е майка на три деца.

Актрисата Здрава Каменова и Гала разиграха в студиото сценка по тематиката жена зад кормилото. Здрава изясни, че елементарно се разсейва, тъй като като мине някоя жена като Ромина, тя незабавно почва да се пробва да прегледа каква рокля носи, или какъв е моделът на дънките ѝ. За илюстрация брачната половинка на Дарко Тасевски се разноски с демонстративно атрактивна походка из студиото.

" Каквато и да е марката, няма да ни стоят по този начин на нас дънките. Махни се, Сатана! “, извика Гала. Тя добави, че е забелязала по мъжа си, че може да се заглежда по хубави дами единствено с периферното си зрение. " Минава Ромина и той я гледа, но без да се издава. Ама аз знам, че я гледа “, изясни водещата.

Естествено репликата беше казана на смешка. Здрава Каменова продължи закачката, като съобщи, че освен дамите се заглеждат по хубави дами. Мъжете също се разсейват и то толкоз, че от време на време се объркват и се оказват в техните кревати по простъпка, разяснява актрисата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР