Завидно самочувствие демонстрира защитникът на ЦСКА-София Иван Турицов при заминаването

...
Завидно самочувствие демонстрира защитникът на ЦСКА-София Иван Турицов при заминаването
Коментари Харесай

Играч на "ЦСКА-София": Да не сме нещо по-лошо от "Рома"

Завидно самочувствие показва бранителят на " ЦСКА-София " Иван Турицов при заминаването на тима за Рим, където на следващия ден от 22:00 ч. наше време е гостуването против " Рома " от група А на Лига Европа.

" Естествено, че имаме късмет против " Рома ", и те са хора като нас. Всичко е допустимо, въпреки всичко това е футбол. Не мисля, че излизаме, като новобранци, да не сме нещо по-лошо от тях. Имаме голям късмет. Това е доста значим мач за нас ", разяснява десният бек. Той разяснява по забавен метод и промяната на треньора Стамен Белчев: " Честите смени на треньора не са приятни, само че атмосферата в тима е добра. Настроението също е на доста високо равнище. Не мога да разясня решението на управлението да освободи Стамен Белчев. Не сме разочаровани, само че не сме и радостни. "

Турицов към този момент е възобновен от травма, поради която не игра близо два месеца. Под въпрос за мача е нидерландският бранител Юрген Матей. В Рим " ЦСКА-София " ще бъде воден от трима от асистентите на Белчев - Даниел Моралес, Красимир Чомаков и кондиционният познавач Кирил Динчев. Преди отпътуването пред медиите приказва Моралес. " Мисля, че тимът изигра много мачове към този момент и знае какво би трябвало да направи. Сега мислим единствено за " Рома ", би трябвало да свършим работата си. Тези футболисти имат качества, би трябвало да си имат вяра. Когато го създадат, няма нищо невероятно. Ние сме способни да създадем нещо и да пишем още веднъж история. ЦСКА може да направи нещо положително в Рим. Ако победим няма да е изненада, защото това е ЦСКА. Не мисля, че " Рома " ще ни подцени. Те са огромен тим и ще желаят да завоюват мача. Ние сме готови, способни сме да създадем доста добър мач. Аз не преставам да работя с тима както до момента. За един ден не може да се промени нещо. Имах един ден подготовка с тях и това е нищо. Нищо не се трансформира, би трябвало просто да си повярват, че тия резултати не са реализирани инцидентно ", сподели бразилецът, който игра в ЦСКА през 2007 година

Двубоят ще се предава директно по Българска национална телевизия 1. Главен рефер ще е Алексей Кулбаков от Беларус.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР