Заветното да“ каза Мила Рядкова, дъщерята на известния комик Стефан

...
Заветното да“ каза Мила Рядкова, дъщерята на известния комик Стефан
Коментари Харесай

Горчиво! Огромно щастие споходи Стефан Рядков: Ето защо популярният комик е на седмото небе

Заветното „ да “ сподели Мила Рядкова, дъщерята на известния комедиант Стефан Рядков. Тя се врече във честност на тайнствен младоженец, който настойчиво страни от славата към този момент дълги години.
Първи за щастливото фамилно събитие се похвали братът на булката – Михаил Рядков. По-малкият наследник на Стефан Рядков, който също следва за артист, получи правото да разгласява първата неофициална фотография на булката в профила си във фейсбук. Заваляха честитки, само че не и други фотоси от фамозното събитие.
„ България през днешния ден “ научи, че то се организира в стеснен фамилен кръг по избор на младоженците. Мила моли гостите никой да не пуска предварителни фотоси, тъй като се чака фотосесията, направена от наетите експерти. Едва тогава за първи път ще стане ясно и кой е обичаният на хубавицата, която е полиглот и предприемач по специалност.

Близките до фамилията разкриват, че младоженецът е висок юнак със сериозен бизнес. Той не обича светлината на прожекторите и липсва даже на фамилните фотоси на Рядкови. Зетят се употребява с благоволението на известния си тъст, който е на седмото небе, разкриват още сватбарите. Комикът открива церемонията с тържествена тирада, като акцентира, че към този момент чака с неспокойствие първото внуче, което да носи неговото име. Събитието се организира в стеснен фамилен кръг в покрайнините на София.
Младите се сгодяват през февруари, а подготовката за тържеството лишава повече от 6 месеца. През това време Мила купонясва до обратен тласък в последните дни от моминството си, като постоянно е забелязвана в столичните локали. Дъщерята на Рядков е придружавана непроменяемо от майка си Венера, татко си и брат си Михаил. Рядкови не се тормозят да вървят с децата на дискотека, защото са извънредно сплотени.
Източник bgdnes.bg

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР