Заведенията в Слънчев бряг правят курорта на Содом и Гомор,

...
Заведенията в Слънчев бряг правят курорта на Содом и Гомор,
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Слънчев бряг се е превърнал в Содом и Гомор

" Заведенията в Слънчев бряг вършат курорта на Содом и Гомор ", разяснява вицепремиерът Валери Симеонов по bTV.
" През последните години курортът се трансформира в място за алкохолен туризъм. " Там се вижда по какъв начин се движат мощно опиянени и дрогирани младежи, които падат, блъскат се, крещят, клатят се. Това е неприемливо. За 12 години има растеж от 80% на туристите, а приходите - 0%. Заради свалянето на равнището падат и приходите ", изясни Симеонов.

Според него алкохолният туризъм се стопира елементарно, най-много с инспекции. По думите му алкохолът по курортите е ужасяващ - чист алкохол, който се разрежда с какво ли не. Този алкохол се предложил в " долнопробните заведения и преместваемите обекти.

" Алкохолният туризъм се стопира със затварянето на нощните заведения, предлагащи подправен алкохол ", уверен е вицепремерът. Според него в курорта има хиляди предприемачи, които влагат непрестанно, само че нямали възвращаемост, тъй като туристите предпочитали евтините питейни заведения.

Със съдействието на 10 министерства и доста организации сме подписали съглашение за организирането на сложни групи за инспекция, които ще ревизират шумните заведения. Ще се мери шумът, схемите за евакулации, температурите в хладилниците, договорите на личния състав... Има 1000 способи да се затвори едно заведение ", сподели още Сименов.

По-добре е да има разговор с Турция, в сравнение с да изостряне на връзките, означи Валери Симеонов. Той дарил пари за последния полет с хеликоптер над оградата.
" Не съм бил на диалозите на Бойко Борисов с Реджеп Ердоган, не съм участвал, нямам информация нито от първа, нито от втора, нито от трета ръка. Мисля, че ходът беше верен.
Турция е прилежаща страна, с която би трябвало да се подхожда деликатно и по-добре е да има разговор, в сравнение с да има изостряне на връзките - това няма да е добре за България. "
" Не би трябвало да ни интересуват чак толкоз доста световните връзки сред Турция и Европейски Съюз. Нека ние да си създадем едно съглашение за реадмисия, да си осигурим, че нашата територия няма да бъде препълнена с бежанци, а ще може да ги връщаме и те да ги одобряват ", добави вицепремиерът.
Симеонов сподели също, че не е желал от премиера Бойко Борисов да го извинява пред турския президент за дърпането на хора на границата преди предварителните парламентарни избори.
" Не съм молил никого да се извинява от мое име, още повече, че съм уверен, че това което успяхме да осъществяваме в предизборния ден, беше доста добре за България ", добави той.
" Организирана акция за злонамерено злословие на нещо, с което България би трябвало да се гордее ” – по този начин Валери Симеонов дефинира сигналите на Елена Йончева и Румен Петков за това, че оградата по границата е прекратена тук-там и не е в положение да стопира незаконните имигранти.
" България е преди всичко по отбрана от мигранти ”, акцентира националистът.
Той разгласи, че е дарил от джоба си на Министерството на защитата (ръководено от неговия сътрудник в " Обединени патриоти ” Красимир Каракачанов) 14-те хиляди лв., които е коствало последното облитане на оборудването с вертолет. То се наложило, откакто регионалният шеф на Бургас съобщил, че оградата в неговата част е подготвена.
Симеонов означи, че всяка страна има правото да пази територията си и „ по границата могат да се разположат и други оръжия. Има оръжия, които могат да върнат навалица от 200 000 индивида – единствено два джипа с избрани ориентирани антени ”.
Вицепремиерът разяснява и абсурда към произхода на писмеността. " В Русия ги учат, че Кирил и Методий са византийци. Симеонов уточни, че гостуващият у нас по покана на Волен Сидеров гросмайстор Анатолий Карпов приказва това, което му е втълпила просветителната система на Съветския съюз.
Византийската империя е била тази, която е провела основаването на писменост, с която да бъдат приобщени славянските нации. Създаването на писмеността е осъществено в един манастир на няколко километра от модерна Бурса, което е било в губернията на Константинопол. Създадена е в този манастир от Кирил и Методий с политическата цел да се вкара християнството измежду славянските страни, разяснява Симеонов.
Той посочи, че Кирил и Методий не са основали кирилицата. " Кирилицата е основана от българина Климент Охридски. Тези неща не се споделят - българите не ги знаят, какво да желаеме от руснаците ", сподели още той.
" Не би трябвало да сме толкоз пунктуални, тъй като се опасявам по какъв начин ще приключат през днешния ден договарянията сред Бойко Борисов и Зоран Заев - нека да не приказват за история ", добави Симеонов.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР