Заведенията и другите обществени обекти в Сърница са затворени. Противоепидемичните

...
Заведенията и другите обществени обекти в Сърница са затворени. Противоепидемичните
Коментари Харесай

Сърница остава без нови случаи на коронавирус

Заведенията и другите публични обекти в Сърница са затворени. Противоепидемичните ограничения - маски и отдалеченост навън и закрито остават в действие до издирването на всички контактни на инфектираните с COVID-19. Сърница няма да бъде поставяна под карантина, само че спешният щаб и РЗИ в Пазарджик предлагат ограничение на туристическите визити.

Повече от 200 теста са направени на жителите на общината.

" Към момента няма нови случаи, последната информация е от вторник вечерта, когато новозаразените бяха 15, тъй че общият брой в този момент е 48 ", сподели пред Българска национална телевизия Айтен Туджар - прессекретар на община Сърница.

Поддържа се непрестанен контакт с тях, както от Общинска администрация, по този начин и от персоналните лекари. Същите имат и контакти с РЗИ, тъй че при потребност от тях, може да откликнем по всяко едно време, сподели Туджар.

Всички публични здания са затворени още с първите спешни ограничения. Към момента самите индустриални предприятия не престават своята работа, като всички извършват всички ограничения за хигиена.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР