Заведението, което наложи нови стандарти за нощно забавление - Megami

...
Заведението, което наложи нови стандарти за нощно забавление - Megami
Коментари Харесай

Изминалата седмица в Megami Club Plovdiv впечатли с 600-каратови златни партита с любимите звезди Фики, Емануела и Мария

Заведението, което наложи нови стандарти за нощно развлечение - Megami Club Plovdiv, и предходната седмица предложи 600 Carats шоута, които впечатлиха хилядите клиенти през четирите празненство вечери.
Фики започва 600-каратовата златна празненство поредност в сряда с хитовия си репертоар, в който към този момент е и най-новата му ария "Аз измръзнах " (вече с над 2 млн. гледания в YouTube единствено за седмица). В четвъртък Богинята на нощния живот посрещна постоянно провокативната Емануела, която не остави нито един клиент в клуба да скучае. В петък на сцената на Megami Club Plovdiv се качи Мария, която беше в компанията на две прелестни танцьорки от балет Fame и даде всичко от себе си, с цел да трансформира нощта в паметен спомен.
В събота, на Тодоровден, купонът беше в ръцете на диджеите Дамян и Ицо, а шоуто Shine Like a Diamond: 600 Carats впечатли с ефектна мултимедия и осветяване, съвременен балет, земна и въздушна акробатика, топлес шоу. Освен всичко останало, клиентите на Megami Club Plovdiv могат да се насладят на красиви танцьорки от разнообразни краища на света, които очароват с екзотичния си съблазън.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР