Завършихме законодателната програма на коалицията още вчера, обяви преди днешното

...
Завършихме законодателната програма на коалицията още вчера, обяви преди днешното
Коментари Харесай

Кирил Петков с важно съобщение, с какво приключила Промяната

Завършихме законодателната стратегия на обединението още през вчерашния ден, разгласи преди днешното държавно съвещание министър председателят и водач на " Продължаваме промяната " (ПП) Кирил Петков.

„ От Политическа партия, на база на диалозите с всички наши съдружни сътрудници, през днешния ден ще бъде изпратена цялата стратегия. Тя съдържа над 40 законопроекта, които би трябвало да бъдат признати в идващите шест месеца. Реално огромна част от тях би трябвало да бъдат признати в идващите четири месеца, в случай че желаеме България да продължи в този ритъм, а милиардите евро за асимилиране, които би трябвало да влязат в българската стопанска система, да се усвоят “, сподели още Петков.

„ Ето за какво е толкоз значимо решението в идващите няколко дни на всеки един народен представител, който би трябвало да реши дали желае да закрие българския парламент, правейки невероятно тази стратегия да се осъществя, или ще прояви държавното отговорно отношение и ще застане зад развиването на България “, уточни той за водените договаряния за сформиране на кабинет с мандат на Политическа партия в границите на сегашния парламент.

Преди началото на съвещанието Петков поздрави министъра на нововъведенията и растежа в оставка Даниел Лорер за подписан меморандум с непозната компания за вложения в страната ни.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР