Завърналият се в елита на Италия Дженоа поднесе изненадата на

...
Завърналият се в елита на Италия Дженоа поднесе изненадата на
Коментари Харесай

Ново фиаско за Лацио – Дженоа посече „орлите“ на „Олимпико“

Завърналият се в елита на Италия Дженоа сервира изненадата на втория кръг и победи Лацио с 1:0 в на „ Олимпико “. Единственото попадение в италианската столица отбеляза Матео Ретеги, който „ грифоните “ привлякоха от Арженитна през лятото.

След първите два изиграни кръга на Ботуша „ бианкочелестите “ са един от отборите без точка. Другите са Емполи, Удинезе и Сасуоло, като „ фриуланите “ имат единствено 1 изигран мач.

Дженоа нанесе своя кинжален удар след четвърт час игра - Матео Ретеги стигна до отбита топка в дребния пеналт и стреля с глава, пращайки кълбото в средата на вратата. Първоначално имаше подозрения за засада, само че обзор с ВАР останаха единствено опасенията на генуезците за такава.

16 минути по-късно VAR трябваше да се намесва още веднъж, когато Раду Драгушин се строполи в наказателното поле на римляните, само че на повторението се видя, че нарушаване не е имало и играта продължи без дузпа.

След почивката „ орлите “ постановиха напън, но с пропуски се регистрираха Матиа Дзакани, Мануел Ладзари и Чиро Имобиле.

Йосеп Мартинес направи няколко впечатляващи спасявания и по този метод запази точките за отбора от града с морския фар.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР