Затворник, който е избягал от затвор в Джорджия миналия месец,

...
Затворник, който е избягал от затвор в Джорджия миналия месец,
Коментари Харесай

Затворник, избягал от затвора в Джорджия, и жена, за която се твърди, че му е помогнала да бъде изправен пред федерални обвинения

Затворник, който е избягал от затвор в Джорджия предишния месец, и дамата, за която се твърди, че му е помогнала да бъде изправен пред федерални обвинявания, Прокуратурата на Съединени американски щати за Средния окръг на Джорджия разгласи в известие за вести в четвъртък.

Джонифър Дернард Барнуел, 37, е изправен пред едно обвиняване за бягство от ареста, а Джанесия Грийн, 30, е изправено пред едно обвиняване за подкрепяне на бягство на разположение, което е арестувано под стража. И Барнуел, и Грийн са от Макон, Джорджия. И двете обвинявания носят оптималната присъда от пет години затвор, съгласно прокуратурата на Съединени американски щати.

 Властите не предоставиха детайлности за това по какъв начин Грийн е подкрепил бягството.

Барнуел беше задържан в неделя сутринта откакто беше в ареста съвсем месец, сподели шерифът на окръг Биб в известие за вести. Бандата на шерифската работа, ФБР и техният SWAT екип откриха Барнуел в къща в Аугуста, Джорджия, с „ огромни количества опиати в количество за трафик. “

синият Dodge Challenger в Макон, град на към 80 благи югоизточно от Атланта. Колата е била паркирана на паркинга на Biotmat USA, център за даряване на кръв и плазма.

Шерифът на окръг Биб сподели, че трима от четиримата избягали са хванати. В допълнение към Барнуел, Чавис Демарио Стоукс, 29, който беше арестуван за владеене на огнестрелно оръжие и трафик на опиати, беше хванат на 26 октомври; 25-годишният Марк Кери Андерсън, който беше в пандиза за нахлуване при усложнени условия, беше хванат на 3 ноември.

Властите към момента търсят Джоуи Фурние, който беше арестуван по обвиняване в ликвидиране във връзка със гибелта през 2022 година на някогашната си другарка.

Барнуел се яви за първи път в Аугуста, Джорджия, на 13 ноември и беше оставен под стража от Службата на маршалите на Съединени американски щати, се споделя в известието за новините. USMS ще транспортира Барнуел назад в Средния окръг на Джорджия за по-нататъшно правосъдно произвеждане.

Грийн се появи за първи път в Мейкън на 15 ноември и беше арестувана без гаранция. Тя би трябвало да има чуване за задържане на 21 ноември, с цел да се дефинира бъдещият статут на облигации.

Докладът е възложен от Emily Mae Czachor

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР