Затвор грози Шакира заради данъци. Испанските прокурори поискаха повече от

...
Затвор грози Шакира заради данъци. Испанските прокурори поискаха повече от
Коментари Харесай

Испанската прокуратура иска 8 години затвор за Шакира заради данъци

Затвор грози Шакира поради налози. Испанските прокурори желаеха повече от осем години затвор и санкция от над 23 милиона евро за колумбийската певица Шакира по дело за укриване на налози. Това оповестява El Pais, представен от.

Евентуалният затвор, който прокурорите желаеха, може да бъде осем години и два месеца. Представители на певицата към момента не са коментирали.

Шакира е упрекната в шест закононарушения с две утежняващи условия, свързани с укриване на налози от 2012 до 2014 година Общата им сума е 14,5 милиона евро. Адвокатите на певицата настояват, че по това време тя не е живяла в Испания повече от 183 дни в годината. След този интервал човек автоматизирано става поданик на кралството. В очакване на процеса прокуратурата предложи на Шакира да размени лишаването от независимост с санкция като част от възможна договорка. Певицата отхвърли съглашението.

По-рано стана известно, че певицата Шакира желае да получи цялостно настойничество над децата след раздялата с футболиста Жерар Пике. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР