Затварянето на част от бул. Александър Стамболийски“ в Кючука вече

...
Затварянето на част от бул. Александър Стамболийски“ в Кючука вече
Коментари Харесай

Ремонтът, който блокира Кючука, а адът тепърва предстои

Затварянето на част от бул. „ Александър Стамболийски “ в Кючука към този момент е реалност. Причината за стартирането на ремонта, който ще блокира целия регион са строителни действия по построяването на Южния обходен колектор. Дейностите към този момент мощно затрудняват цялото придвижване в квартала, като транспортната обсада занапред стартира.
Прочетете още
Въпреки поставените табели за път без излаз на правата с ул. „ Пере Тошев ”, огромна част от водачите към момента не са осведомени с измененията в маршрута и не престават напред към ул. „ Димитър Талев ”, където пътят към този момент е затворен и вършат противоположен завой. Работещите в предприятията по булеварда все пак са принудени да се движат по този маршрут.



Дейностите по отношение на построяването на Южния обходен колектор ще продължат две години. Очаква се след Нова година да бъде затворена още една част булеварда, а от лятото се чака той да е напълно недосегаем.

Другата значима улица, която ще се затвори в регион „ Южен ” е ул. „ Петър Стоев ”  по плана на ВиК, като се чака занапред да бъдат затворени още 7 съществени артерии в Кючука.

На процедура идната година предвижването от единия до другия завършек на квартала ще е кошмарно. Движението по бул. „ Никола Вапцаров ” към този момент е извънредно затруднено, като тапата в час пик е голяма.

Снимки:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР