Затова певицата пропусна участието си в програмата на фестивала Севдалина

...
Затова певицата пропусна участието си в програмата на фестивала Севдалина
Коментари Харесай

Севдалина Спасова припадна на „Пирин фолк”

Затова певицата пропусна присъединяване си в програмата на фестивала

Севдалина Спасова, която извършва със брачна половинка си Валентин, обичаната ария „ Сине, сине ” си е тръгнала малко преди рецитала си на сцената на 30-ото юбилейно издание на фестивала „ Пирин фолк ”.

Певицата, която бе и в журито на музикалното събитие на сезона, се почувствала зле и със брачна половинка й Валентин решили, че е по-добре да се приберат. Според очевидци, тя е колабирала по време на генералната подготовка. Най-вероятно припадъка е предизвикан от жестоката горещина в Сандански.

Затова певицата пропусна присъединяване си в програмата на фестивала. След появяването на този слух, в музикалните среди незабавно се напомни, че през февруари Севдалина постъпи в болница в Дупница, поради неразположение. Причината не е ковид, защото подобен не бил открит, тя и била имунизирана. Два дни преди да постъпи в болничното заведение, Севдалина изгубила вкус и отслабнала. За благополучие обичаната певица се възвърне бързо.

Голямото събитие на юбилейното издание на фестивала бе изявата на Сашка Васева. Публиката слуша със спотаен мирис осъществяването й на „ Зелените очи ”, а след края му, стана на крайници и в продължение на минути приветства незрящата певица. Това е първото излизане на сцената на Сашка Васева откакто претърпя интервенция в Германия, поради израстък в мозъка, а по-късно се подложи на дълготрайно лекуване. Тъй като към момента се възвръща, Сашка пя на фестивала, седнала на стол, а младежи от ансамбъла, който бе до нея, й оказа помощ да се качи и по-късно да слезе от сцената.

„ Благодарим ти за упорития дух, който имаш! Да дойдеш на 30-ото издание на „ Пирин фолк ”. Прекрасната Сашка Васева с една от емблематичните песни, с която покори толкоз доста сърца, само че и публиката на „ Пирин фолк ”, съобщи водещият след края на осъществяването й.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР