Затишието в селекцията на Левски може да се окаже предвестник

...
Затишието в селекцията на Левски може да се окаже предвестник
Коментари Харесай

Левски готви трансферна бомба! Двукратен шампион с ПСЖ идва при “сините”

Затишието в селекцията на Левски може да се окаже предвестител на същинска стихия . " Сините " са на път да осъществят един от най-гръмките си прехвърляния в последно време. Днес към лагера на " сините " в Малта се чака да се причисли един от огромните гении на френския футбол в последните години - Ервен Онгенда, научи Sportal.bg . 22-годишният състезател, който може да бъде употребен и като нападател, и като крило, е повторен първенец на Франция с Пари Сен Жермен - през 2014 и 2016 година.

Също по този начин има и две Суперкупи на страната, като през 2013-а даже се разписва в дуела за трофея - вкарвайки изравнителния гол против Бордо. Още като младеж пък печели в две разнообразни години наградата за гений номер едно на школата на ПСЖ.

Въпреки положителните мачове през годините при парижани, поради извънземната конкуренция в лицето на Златан Ибрахимович, Единсон Кавани и още куп звезди, не съумява да се наложи за непрекъснато в отбора.

Така при започване на предходната година минава в холандския Цволе. През лятото напуща отбора. В момента той е подготвен да възроди кариерата си и счита, че " сините " са уместно място за това, макар че в гръцките медии се появиха информации, че Олимпиакос също следи обстановката с Онгенда.

"Olympiacos interested in Hervin Ongenda" https://t.co/dDjKfjojSk
— Sport Like (@sportlikegr) December 28, 2017
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР