Затъмнение в Овен и Пълнолуние в Скорпион, Стелиум от планети

...
Затъмнение в Овен и Пълнолуние в Скорпион, Стелиум от планети
Коментари Харесай

Април 2024г.: Очаква ни умопомрачителен брой съдбоносни астро събития

Затъмнение в Овен и Пълнолуние в Скорпион, Стелиум от планети в Телец – наподобява, че идващият месец ще преобърне изцяло орисите ни. 

Периоди като този не се случват доста постоянно. Броят на астрологичните събития, които могат изцяло да трансформират ориста на човек през април 2024 година, е просто умопомрачителен. 

 астрология iStock

Всичко стартира на 1 април, когато настава средата сред затъмненията. Именно в този ден са вероятни събития, които ще бъдат от най-внезапно и кармично естество. Вероятно ще са свързани с връзките, тъй като оста на затъмненията е в знаците Овен-Везни, които ръководят сферата на възприятията. 

След това, на 8 април, ще имаме Затъмнение и Новолуние в Овен , които ще бъдат виновни за много мощен прогрес, обвързван с персоналните ползи. Например, някой може егоистично да осъществя собствен план или да стартира връзка. 

След това, на Деня на авиацията, 12 април, ще има свързване на Меркурий и Слънцето в Овен, което поражда скрити и мистериозни връзки или хрумвания. 
 Кой урок би трябвало да научите през 2024 съгласно зодията  Кой урок би трябвало да научите през 2024 съгласно зодията  Кой урок би трябвало да научите през 2024 съгласно зодията  Кой урок би трябвало да научите през 2024 съгласно зодията
На 18 април Венера се свързва с възела на бъдещето - на този ден доста хора могат да срещнат своята сродна душа или да стартират трагични промени в съществуващите връзки. 

Но едно от главните събития освен за април, само че и за цялата година ще бъде съвпадът на Уран и Юпитер в Телец, дружно със Стелиума на планетите. Това е сила на фрапантни финансови промени, които могат да обиден безусловно всички хора. Събитието стартира на 18 април и ще продължи до 21 април. 

 астрология iStock

А месецът приключва с мощно Пълнолуние в Скорпион на 24 април , което ще бъде обвързвано с промени във финансовата и интимната сфера. Така че някои могат да имат непредвидени разноски, а други да прекратят дълга интимна връзка. 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР