Застрахователно акционерно дружество Армеец“ пуска на пазара нов застрахователен продукт

...
Застрахователно акционерно дружество Армеец“ пуска на пазара нов застрахователен продукт
Коментари Харесай

Армеец с нова застраховка „Помощ при пътуване в България“

Застрахователно акционерно сдружение „ Армеец “ пуска на пазара нов осигурителен артикул – „ Помощ при пътешестване в България “. Той се предлага от 1 юли и дава опция на български и задгранични жители с позволение за дълготрайно или непрекъснато пребиване в България, на възраст до 84 години, да се застраховат групово или самостоятелно, преди да подхващат служебно, туристическо или пътешестване от различен темперамент в страната.

Застраховката е подобаваща за самостоятелни клиенти, фамилии, другарски групи, туристически  сдружения и организации, клубове за туризъм и рискови спортове, образователни заведения, организиращи училищен екскурзии, детски лагери, бели, зелени, сини учебни заведения.

Голямото преимущество на „ Помощ при пътешестване в България “ е, че се подписва при изискванията на обезпечен асистанс за територията на Република България, посредством който се обезпечава надеждна застрахователна отбрана, като разполагаем на застрахованите лица са 24-часов незабавен център и денонощна телефонна линия.

Клиентите на сдружението ще имат опция сами да избират за кои покрития и при какви предели да се застраховат, според от потребностите си. Те ще могат да включат в застраховката си покритие за разноски по търсене, избавяне, оказване на първична здравна помощ и превоз на организации, ангажирани в дейности по търсене и избавяне на застрахован (БЧК, Гражданска отбрана, Пожарна и др.), покритие за медицински разходи, репатриране и краткотрайна нетрудоспособност над 20 дни вследствие акцидент, както и покритие за медицински разходи, репатриране и краткотрайна нетрудоспособност над 40 дни в резултат на акутно заболяване.

При настъпване на застрахователно събитие застрахованите могат да се възползват от опцията за непосредствено възнаграждение от страна на застрахователя на употребените медицински услуги и разноските за избавяне и търсене, което ще им обезпечи комфорт и успокоение да пътуват необременени и да се отдадат пълноценно на обичаните си занимания.

Повече информация за застраховката ще намерите на.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР