Заставаме зад Валери Жаблянов, не смятаме, че той трябва да

...
Заставаме зад Валери Жаблянов, не смятаме, че той трябва да
Коментари Харесай

Нинова застана зад Жаблянов

„ Заставаме зад Валери Жаблянов, не считаме, че той би трябвало да си даде оставката като заместник-председател на Народно събрание, само че в случай че това стане – няма да предлагаме различен претендент за неговото място в Народното събрание “. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

ГЕРБ изиска оставката на Жаблянов от поста заместник-председател на Народното събрание предходната седмица, напомня БГНЕС. Причината е, че той е създателят на фразата, поместена в публична позиция на Българска социалистическа партия, съгласно която „ Народният съд “ е „ належащо и неизбежно правораздаване “.

На 15 февруари на изключително съвещание на ИБ на Българска социалистическа партия с управлението на парламентарната група бе решено, че Българска социалистическа партия не приема настояването за оставка на Валери Жаблянов като заместник-председател на Народно събрание.

Въпреки че гледната точка на Жаблянов беше отстранена от формалната позиция на Българска социалистическа партия, само че провокира вълна от отвращение. Съюзът на репресираните от комунистическия режим изиска обществено опрощение от заместник-председателя на Народно събрание.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР