Заснемането на инсценираната химическа атака, която уж се осъществява от

...
Заснемането на инсценираната химическа атака, която уж се осъществява от
Коментари Харесай

Руското МО съобщи, че е започнало заснемането на химическата атака в Идлиб

Заснемането на инсценираната химическа офанзива, която сякаш се реализира от сирийската войска срещу мирните поданици, към този момент е почнало в сирийската северозападна провинция Идлиб с присъединяване на терористи, оповестиха във вторник пред публицисти от съветския Център по примиряване на враждуващите страни в Сирия, предава ТАСС.
„ Според постъпила информация от жителите на провинция Идлиб, сега в обитаемото място Джизр аш Шугур се снима постановъчната провокация с приложимост на „ химическо оръжие “ от сирийската войска против мирното население “, обявиха от Центъра. Както се отбелязва, за провеждането на фотосите са пристигнали групи от няколко близкоизточни телевизионни канала, както и „ районния филиал на водещ новинарски ефирен канал “ на Съединени американски щати.
По данни на Центъра за примирие, сюжетът планува инсценировка на „ оказване на помощ “ от „ деятели “ на „ Гражданска защита “ („ Белите каски “) на жителите на Джизр аш Шугур „ след хипотетично потребление на така наречен барелни бомби с отравящи субстанции “. От Центъра означават, че особено за „ естествеността “ на снимането и оперативното събиране на проби от почвата, терористите от „ Белите каски “ са доставили от обитаемото място Хербет ел Джауз „ двва контейнера с отравящо вещество на основата на хлора “.
Руските военни означават, че всички снимани видеоматериали към вторник би трябвало да бъдат предадени в редакциите на телевизионните канали за проява в ефир след публикуването им в обществените мрежи.
ТАСС напомня, че Министерството на защитата на Русия предизвести за готвещата се режисура с потребление на хлор още на 26 август.
По-късно от ведомството оповестиха, че резултатите от тази провокация могат да бъдат употребявани от силите на западната коалиция отпред със Съединени американски щати като мотив за нанасяне на следващ ракетен удар по държавни обекти в Сирия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР