Засилени мерки за сигурност ще има по всички по-големи пътища

...
Засилени мерки за сигурност ще има по всички по-големи пътища
Коментари Харесай

ПРЕДИ ПОЧИВНИТЕ ДНИ: Хиляди тръгват на път

Засилени ограничения за сигурност ще има по всички по-големи пътища у нас през днешния ден поради упования засилен трафик. Стотици хиляди потеглят през днешния ден на път за  идните 3 почивни дни.

Близо 150 мобилни, 25 стационарни и 30 камери вид тринога ще наблюдават за каране с превишена скорост. Пътните служители на реда ще дебнат за нарушавания на разпоредбите за придвижване, както и за водачи, използвали алкохол или опиати. 

От Гранична полиция са обезпечили повече екипи, с цел да не се образуват огромни тапи. Миналата година санкционираните водачи към 6 септември са били над 15 000.

Заради поправки на пътя в този момент са вероятни тапи по автомагистрала „ Хемус ”.   

Очаква се засилен трафик и по автомагистрала „ Струма ” към Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата ”.

В пиковите часове ще бъде спряно придвижването на тежкотоварни камиони над 12 тона по автомагистралите, оповестиха от Агенция „ Пътна инфраструктура “. Забраната ще важи до 8 септември, когато е краят на трите почивни дни. „ Специално за напускането на страната и във връзка с натовареността на „ Гранична полиция ” поучавам всички да се поинтересуват за нужните документи, за ксерокопия, цялата информация е оповестена в уеб страницата на „ Гранична полиция ”. Също по този начин има оповестени телефони, на които всички могат да получат нужната информация ”, изясни гл. комисар Илия Георгиев, от „ Пътна полиция ”.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР