Засилен баскетболен прием предстои в Спортното училище в Пловдив след

...
Засилен баскетболен прием предстои в Спортното училище в Пловдив след
Коментари Харесай

Засилен баскетболен прием в Спортното в Пловдив

Засилен баскетболен банкет следва в Спортното учебно заведение в Пловдив след триумфите на треньора Данчо Иванов и 14-годишните деца на Академик Бултекс 99, които през последния сезон сграбчиха купите и от трите шампионата, в които участваха - държавното състезание, Купата на България и Балканската купа. 7-8 деца се чака да влязат в образователното заведение, като документите се подават от през днешния ден до 15 август, а приемните изпити са на 16 и 17 август.

" Искаме да подкрепим баскетбола и напъните, които поставя управлението на Академик Бултекс 99 и в частност Данчо Иванов. Той е наш преподавател, дава благо и драго за децата и безусловно спи в залата ", сподели директорката на учебното заведение Илияна Данчева.

" По принцип ползата към нас в груповите спортове, като се изключи футбола, е по-малък, само че триумфите на децата на Данчо накараха и доста родители да осъзнаят преимуществата ни - двуразов подготвителен развой, отлични условия и стратегия за възобновяване ", добави още Илияна Данчева.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР