Защо ви е толкова трудно да се научите как да

...
Защо ви е толкова трудно да се научите как да
Коментари Харесай

Как да пуснете някого, когото обичате

Защо ви е толкоз мъчно да се научите по какъв начин да пуснете някого, който обичате? Обичаме да държим на нещата, обстановките и изключително на хората, тъй като те дават отговор на потребността ни от сигурност. Сигурността е една от шестте човешки потребности, които движат всяко решение, което вземаме. Оставянето и продължаването на връзката постоянно води до огромна доза неустановеност.

Дори връзката ви да е завършила или единият или и двамата сте нещастни, към момента има известна сигурност, която може да затрудни да разберете по кое време да изоставите връзката.Може също да използваме предишното, с цел да оправдаем решенията си. Помните ли, когато бяхте отхвърлени от няколко евентуални сътрудници в гимназията или колежа? Тези случаи могат да ви накарат да се придържате към сътрудник – даже подобен, който не е добър за вас – тъй като се страхувате, че няма да намерите различен. Тези мемоари оправдават всичко за вас. Когато не можете да се откажете, тези мемоари стават част от вашата история и работят против вас.

Да знаеш, че би трябвало да пуснеш и фактически да пуснеш са две доста разнообразни неща. Тези препоръки ще ви оказват помощ да откриете по какъв начин да продължите един път вечно.

Как да пуснете някого, който обичате

Разберете, че в този момент е времето

 обичате Как да пуснете някого, който обичате фотография: pinterest

Да научиш по кое време е време да се откажеш постоянно е най-трудната част от този развой. Но в доста случаи е належащо да се отпуснете, с цел да отключите живота, който заслужавате. Въпреки че всяка връзка е друга, множеството намират, че е време да прекратят нещата, когато връзката им предизвиква повече болежка, в сравнение с наслаждение или когато доверието е ерозирало до точката, в която романтиката не може да бъде обновена. Преминаването от една връзка става по-лесно, когато сте сигурни, че моментът е настъпил и че бъдещото ви благополучие зависи от ново начало, и че към този момент не обичате този човек.

Идентифицирайте ограничаващите вярвания

 обичате Как да пуснете някого, който обичате фотография: pinterest

Мисли като „ Никога не бих могъл да бъда самичък “ или „ Никога няма да намеря някой различен, който да ме обича “ непрестанно минават през мозъка ви? Разберете, че това не са обстоятелства – те са ограничаващи вярвания и до момента в който вярванията имат силата да основават вашия свят, вие имате силата да ги трансформирате. Заменете ги с овластяващи вярвания като „ Отворен съм към това, което вселената е подготвила за мен “ и „ Обичам себе си и заслужавам най-хубавото “. Може да се почувствате неуместно първоначално, само че когато употребявате тези позитивни заклинания като част от всекидневието си, ще видите резултати. Ще пуснете по-лесно индивида, който обичате.

Променете историята си

Вашата история е това, което си казвате, с цел да оправдаете решенията си и се основава на вашите ограничаващи вярвания. Например, казвате си, че не можете да имате сполучлива връзка заради това по какъв начин сте израснали. Родителите ви се караха пред вас от самото начало и в последна сметка се разведоха.

Не можете да се откажете от убеждението, че всички връзки са обречени на неуспех и това е повода да не можете да поддържате здрава сантиментална връзка. Вие употребявате този минал опит, с цел да оправдаете настоящото си положение на живот – само че можете да измененията историята си, тъй че предишното ви да ви дава мощ, вместо да ви стопира. Вашето минало не е вашето бъдеще, в случай че не живеете там. Не се заблуждавайте, че той е индивида, който обичате.

Спрете играта на обвинение

 обичате Как да пуснете някого, който обичате фотография: pinterest

Да се ​​откажете от някого, който обичате, не значи, че би трябвало да отричате истината, само че не й позволявайте да повлияе на пътя ви. В човешката природа е да сочим с пръст някой различен или минал случай вместо себе си. Ето за какво вие обвинявате половинката си в края на връзката или различен човек за нещо извънредно, което ви се е случило. Но даже когато обстоятелствата са ужасни или сърцераздирателни, би трябвало да се откажете от предишното. Вместо това използвайте опита си като инструмент, който да ви тласне да учите и да растете, с цел да можете да създадете здрави връзки с някой различен.

Владейте страстите си

 обичате Как да пуснете някого, който обичате фотография: pinterest

Когато една връзка завърши, всекидневно е да изпитвате невероятни количества яд и възмущение – изключително в случай че не сте решили да я прекратите. Може би първоначално сте се чувствали праведни от това, като че ли гневът ви е помагал да продължите напред. Въпреки това, след известно време стартирате да виждате, че това е нездравословно за вас и не сте сигурни по какъв начин да пуснете някого, който обичате, и да продължите с живота си.

Отрицателните усеща оказват въздействие върху вашето прочувствено и физическо здраве – гневът даже се свързва със сърдечни болести – и ще повлияят на бъдещите ви взаимоотношения. Признаването на това държание като нездравословно е първата стъпка в процеса на стартиране. Ако желаете отговор по какъв начин да продължите, към този момент сте на прав път. Добрата вест е, че в процеса на учене по какъв начин да се отпуснете, можете също да се научите по какъв начин да контролирате страстите си. Така по-лесно ще се откажете от индивида, който обичате.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР