Защо трябва да чакаме някой специален празник, за да изненадаме

...
Защо трябва да чакаме някой специален празник, за да изненадаме
Коментари Харесай

С мама винаги е най-добре!

Защо би трябвало да чакаме някой специфичен празник, с цел да изненадаме своята майка, нали? Живеем толкоз динамично, а сега и дистанцирано, че от време на време забравяме да намираме време освен за себе си, само че и за най-близките си хора. Онези, които са до нас в най-трудните моменти и ни поддържат абсолютно. Е, майките ни от време на време могат да бъдат много сериозни и обгрижващи, само че след време си даваме сметка, че май са били изцяло прави.



Затова, в случай че желаете да изненадате своята майса и да си подарите няколко незабравими часа дружно, с цел да прекарате време по момичешки, ви даваме една страхотна концепция. В изящен център до края на ноември има специфичен промо пакет „ Майка и щерка “ , който включва най-популярните процедури за разкрасяване – маникюр, педикюр и Hydrafacial за лице, с цел да се почувствате и двете като същински кралици, тъй като в превод от испански reina значи тъкмо това.

Момичетата в центъра ще ви посрещнат с необятните си и заразителни усмивки, а до момента в който се настанявате на стола за маникюр, към този момент ще са ви сервирали чаша вино. Така и процедурите и сладките приказки вървят още по-приятно и занимателно. Всяка от вас ще може да си избере  цвят от палитрите на висококачествения гел-лак, с който работят тук освен за маникюра, само че и за педикюра. Някоя забавна украса по ноктите пък може да ги направи още по-впечатляващи. На нас ни е обичан къта за педикюр, тъй като огромните розови дивани са толкоз удобни, а диалозите могат да продължат дълго, тъй като сигурно сред майка и щерка има доста за наваксване.



Несъмнено не би трябвало да пропускате процедурата Hydrafacial за лице, която е подобаваща за всеки вид кожа – и по-млада, и по-зряла, изцяло безболезнена е и извънредно приятна. Няма да усетите по какъв начин е минало времето, в което кожата ще бъде деликатно почистена, надълбоко подхранена, с помощта на серумите, които се употребяват по време на лечението, и още по-хидратирана. Нещо, което за началото на зимата е доста значимо, изключително в преходния интервал сред два сезона. По избор с тази процедура могат да бъдат третирани пигментните петна по лицето, както и фините бръчици. А след нея ще усещате си кожата си още по-мека, сияйна и доста свежа. Ние към този момент я изпробвахме!



Така че – ако желаете да прекарате един в действителност специфичен ден или следобяд със своята майка, в ще ви чакат, с цел да ви накарат да се отпуснете, да забавите малко ритъма на всекидневието и да се поглезите. И най-важно – да прекарате време с най-важния човек в живота ви!



Естетичен център се намира в гр. София, бул. Александър Стамболийски 130-132. Може да запазите час, като се обадите на тел. 0889 38 55 56

С поддръжката на изящен център Reina

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР