Защо Софка острига дългата си косата точно преди да сключи

...
Защо Софка острига дългата си косата точно преди да сключи
Коментари Харесай

Ексклузивно в HotArena! Жесток скандал между Гринго и Софка преди сватбата им! Той я хванал да му изневерява и за наказание й отрязал косата!

Защо Софка острига дългата си косата тъкмо преди да подписа брак с обичания си Гринго? Всъщност не тя е хванала ножицата, с цел да я окастри, и с новата фризура не се е сдобила по лично предпочитание, разбра HotArena.

 

Преди да надянат брачните халки Софка и Гринго минали през величествен скандал. Причината била ревнивост от страна на мъжа й. Той заподозрял, че певицата му кръшка с различен, хванал ножицата и накълцал косата й.

За да се докара в доколкото се може по-приличен тип, Софи отишла и на коафьор, с цел да заличи комичния резултат от дейностите на ядосания жених.

Съвсем не учудва следващата кофти реакция на нацепената батка, защото историята помни и други обстоятелства. След като Тодор Давидов влезе в пандиза, Маринова разказваше в изявленията по какъв начин я е пребивал и се е стигало до там, че да пуска тъжба против него в полицията, защото се тормозила и за сина си Лоренцо да не би и той да се трансформира в цел на експанзията на любовника й.

Веднага след изказванията й и Гринго се включи в пояснителен режим и омекоти обстановката с думите: „ Карали сме се, бутали сме се. Трудно се нервирам, само че като ме ядоса, започвам да крещя, пипвам си я малко, дърпам си я, за което скърбя, де, в случай че съм й предизвикал боязън. Много си я обичам “.

Колкото до гражданския брак, освен грозната интервенция върху външния тип на чалга певицата способства до цялостния й комична визия в най-важния й ден. Както през вчерашния ден HotArena писа, дизайнерката София Борисова тотално се изгаври с приятелката си, а и с работата си, като я облече в рокля, която изглеждаше като одежда за по-малко от 100 лв., купена от Илиянци.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР