Защо постоянно натрапваш подобни гнусотии на децата ми, бе Ухо?

...
Страхил Ангелов: Защо постоянно натрапваш подобни гнусотии на децата ми, бе Ухо? Пропагандираш украинизъм и содомия...

Снимка; Facebook

Коментари Харесай

Страхил Ангелов: Защо натрапваш подобни гнусотии на децата ми, бе Ухо? Защо пропагандираш украинизъм и содомия…

Защо непрекъснато натрапваш сходни гнусотии на децата ми, бе Ухо? Кметът е изпаднал в политическа безтегловност и няма болшинство в Общинския съвет, само че пропагандира украинизъм и содомия – за това му стигат силиците. От Ухото толкоз! Така заковава безмилостно Страхил Ангелов с поредна рецензия към кмета на София Васил Терзиев.

SafeNews разгласява поста му във Фесбук без редакторска интервенция:

ВАСИЛ ТЕРЗИЕВ НЕ ПРАЗНУВА ТРЕТИ МАРТ
Руски флагове са сложени на стълбове на столичния бул. „ Цариградско шосе “, заяви на страницата си във Facebook столичният пишман кмет Васил Терзиев, назначен от ОИК – София с подправени флашки! Ухото прави инспекция на записите от камерите на Центъра по видеонаблюдение, с цел да се открият обстоятелствата и причинителите, и да се предприемели съответните действия….
Абе Васко, какво тъкмо ще се „ предприеме “, че не мога да се сетя? Ето приеми, че АЗ сложих знамената, хайде да те забележим какво пък толкоз ще „ предприемеш “. Знамената са поставени, тъй като е ТРЕТИ МАРТ, което е НАЦИОНАЛНИЯТ ПРАЗНИК НА БЪЛГАРИЯ. Но ТИ не отбелязваш сходни знакови дати, свързани с Родината ни. Те се веят в символ на митинг против грозната ви агитация и низост!

Ти Ухо, за какво вееш украинско знаме на постройката на БЪЛГАРСКАТА столица и накичи цяла София с билбордове, рекламиращи хомосексуализъм и такива, които популяризират Украйна?

На теб кой ти дава това право! Да беше сложил най-малко един билборд, с който да честитиш 3-ти март на столичани, но не би…..Защо ти Ухо ми наряза паметника с флекс и го изхвърли в калта, а след това чества Коледа с изродска торта и дружно с ортаците ти ядохте детски ръце и крайници? Ти сатанист ли си Ухо? Кажи си, с цел да знаем с кого тъкмо си имаме работа!

Я ми изясни, апелирам те, какво тъкмо символизира тази рисунка по-долу, която си изтипосал на цяла постройка в центъра на София?

Защо непрекъснато натрапваш сходни гнусотии на децата ми, бе Ухо?
София тъне в нечистотия, цели квартали към момента са без канализация, на всички места по улиците е цялостно с кратери като след бомбардировка. Столицата няма приключен околовръстен път и всеки ден хиляди висят с часове в задръстването….. Кметът е изпаднал в политическа безтегловност и няма болшинство в Общинския съвет. Но пропагандира украинизъм и содомия – за това му стигат силиците. От Ухото толкоз!
Време е Васе да заминаваш при Зеленски. И там в обичаният ти Киев да рекламираш каквото си пожелаеш!

 

 

Още вести четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР