Защо е толкова нещастна тая дребна душа, Петя? Има много

...
Защо е толкова нещастна тая дребна душа, Петя? Има много
Коментари Харесай

Петя Буюклиева се уплаши от хейта на зрителите: Монтирано е лошо, използвали са кадри без мое знание

" Защо е толкоз нещастна тая дребна душа, Петя? Има доста такива хора, само че преиграната ѝ подигравка е влудяваща, напряко те напряга да я гледаш, като че ли ще експлоадира всеки миг! ", написа зрителка. " Е тази към този момент прекали!Направо не се трае Буюклиева!Голяма завист нетърпима и наподобява извънредно! ", гневи се друга. Изпълнителката на " Баба ми е съдбовната жена " се държи, както и в други риалити предавания-вечно подлага на критика, недоволна е от всички, с изключение на от себе си и все се бори за някаква истина, само че по този начин както единствено тя си я схваща.

Петя постоянно е канена за присъединяване, тъй като продуцентите й са наясно, че наличието й подсигурява напрежения и кавги, които подвигат рейтинга. След идиличните предходни епизоди на Черешката, тази седмица огромната уста на Буюклиева подсигурява война на масата. Тя нацели младата Анджелика Раджаб. Певицата не спря да я подлага на критика, а натискът ще продължи и през днешния ден, излиза наяве от промото, видя първи Hotnews.bg. В обществените мрежи ври и кипи, а Буюклиева реши да се отбрани като изясни, че част от думите й са записани без нейно познание и са инсталирани неприятно.
Реклама
" Направих 7 часов маратон на готвене онлайн по време на фотосите, получих доста обич от гостите си, в този момент остава да забележим какво е Монтирано и Какво Позиционирано. ", не стопира да се фука с кулинарните си умения Буюклиева, която ще сервира втръсналата на всички, в това число и на началник Манчев сьомга.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР