Защо денят започва така? Започват денонощни проверки по пътищата у нас.

...
Защо денят започва така?
Започват денонощни проверки по пътищата у нас.
Коментари Харесай

Ще дарите ли пари на партия в предизборната кампания?

Защо денят стартира по този начин?

Започват денонощни инспекции по пътищата у нас. Властите са окуражени да понижат произшествията.

Нови сражения и взаимни обвинявания сред Армения и Азербайджан в Нагорни Карабах.

Едмонд Назарян се класира на финала на международното състезание по битка в Белград.

Подробно за тематиките от началото на деня, чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в:  -  - 

А какво ще кажете за това?

В пъти са се свили предизборните дарения за " Продължаваме промяната " спрямо акцията от есента на предходната година, демонстрират междинните доклади на партиите пред Сметната палата. Общо 308 хиляди лв. е привлякла групировката на Кирил Петков и Асен Василев за вота на 2 октомври, а за цялата акция през ноември 2021 г парите са били 6 пъти повече. Дотук няма дарения от най-големия спомоществовател в предната акция - някогашният транспортен министър Николай Събев.

По традиция дарения не одобряват ГЕРБ и Движение за права и свободи, по тази причина и те не са отчели нищо. От партиите в 47-ото Народно събрание такива не е заявила и " Възраждане ". За вота през ноември тя получи 3 дарения за общо 12 480 лева 8 дарения от симпатизанти за общо 5200 лева е получила Българска социалистическа партия, а " Демократична България " е получила общо 250 лева от двама симпатизанти, а от трима претенденти за депутати има непарични дарения, написа

Ето за какво ви питаме: 



Гласувайте и коментирайте по тематиката в страницата на подкаста. Най-интересните ваши отзиви ще цитираме в обедния новинарски Podcast тъкмо в 12 часа. 

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?  

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР