Защо денят започва така? Спасител издави две давещи се жени от

...
Защо денят започва така?
Спасител издави две давещи се жени от
Коментари Харесай

Режим на тока и размирици в Европа. Мислите ли, че идва такава зима?

Защо денят стартира по този начин?

Спасител издави две давещи се дами от морето край Несебър, само че самичък откри гибелта си. 

Защитена дива коза е била обезглавена в Пирин.

България напуща Европейското състезание по баскетбол след загуба от Белгия. 

Подробно за тематиките от началото на деня чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в:  -  -  

Какво ни впечатли доскоро?

Испански съд постанови 10 години затвор и санкция от над 170 хиляди евро за 62-годишен мъж за това, че е преследвал онлайн 17-годишен юноша, което е довело до самоубийството на жертвата. Испанските медии преглеждат проблема като казус и основен в битката против издевателството и закононарушенията, осъществявани онлайн. Как тъкмо причинителят е преследвал младежа, чуйте в подкаста. 

А какво ще кажете за това? 

" Войната в Украйна навлиза в сериозна фаза. Идващата зима ще бъде сложна освен за Украйна, само че и за страните, които я поддържат ", съобщи генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг. Той не изключва и вероятността от " обществени безредици " и " спирания на тока " в западните страни. Според него глобите имат резултат върху Русия, а военната помощ за Украйна би трябвало да продължи. А в случай че не бъде възпряна, Русия може да нападне даже НАТО. " Цената, която плащаме в поддръжка на Украйна, е от изгода и за нашата лична сигурност ", предизвестява още Столтенберг в публикация във " Файненшъл Таймс ", представена от. 

Ето за какво ви питаме:

 

Гласувайте и коментирайте по тематиката в страницата на подкаста. Най-интересните ваши отзиви ще цитираме в обедния новинарски Podcast тъкмо в 12 часа.  

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините? 

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР