Защо денят започва така? Нищожна е вероятността за кабинет с третия

...
Защо денят започва така?
Нищожна е вероятността за кабинет с третия
Коментари Харесай

52% по-скъпи храни за една година. Добре ли сте с парите?

Защо денят стартира по този начин?

" Нищожна е вероятността за кабинет с третия мандат - към 10% е. Още преди да бъде връчен първият мандат, всички мнения бяха какво ще стане с третия...Минимални са възможностите това Народно заседание да излъчи кабинет, което е за жал, тъй като в обстановка на толкоз невиждани рецесии България толкоз време да бъде без постоянно държавно управление, приказва за много сериозна рецесия на политическата система ", разяснява пред БНР Боряна Димитрова, шеф на социологическа организация " Алфа рисърч ".

Продължават тежките сражения край Бахмут в Донецка област. При съветските удари стана ясно, че има двама починали и едно 13-годишно потърпевшо момиче. Според локалните управляващи в Украйна, под руините може да има още затрупани хора. Междувременно се чака среща сред омбудсманите на Русия и Украйна тази седмица в Турция, заяви Ройтерс. На срещата се чака да бъдат разисквани размяната на военнопленници, както и да бъде издигнат въпроса за цивилните заложници от страна на Руската федерация. 

Уелската футболна легенда Гарет Бейл изненадващо разгласи, че приключва своята дейна кариера едвам на 33 години. Бившият състезател на Саутхемптън, Тотнъм и Реал Мадрид оставя зад себе си кариера с пет трофеи в Шампионска лига, три трофеи в Ла Лига и три трофеи от Световното клубно състезание. Бейл разгласи отдръпването си с прочувствен пост в обществените мрежи. Той за последно игра в американския Лос Анджелис, с който стана първенец на Мейджър Лийг Сокър.  " Чувствам се доста фаворизиран, че реализирах фантазията си да играят спорта, който обичам. Той ми даде най-хубавите моменти в живота. Бях на най-високото равнище в 17 сезона и това е незаменимо, без значение какъв ще е идващият епизод в живота ми ", написа уелсецът.

Подробно за тематиките от началото на деня чуйте в този Podcast:

 

Последвайте ни в:  -  - 

 

Какво ни впечатли доскоро?

Снимките на продължението на кино лентата " Гладиатор " се чака да стартират през месец май тази година, заяви Контактмюзик. Режисьорът сър Ридли Скот и екипът му сортират актьорския състав преди предстоящото начало на продукцията в Уарзазат, Мароко. Кои други звезди ще вземат присъединяване във кино лентата чуйте в утринните Podcast вести. 

А какво ще кажете за това?

Индексът на тържищните цени за питателните артикули на едро в България, се повиши рекордно за коледните празници, като доближи 2,316 (две цяло триста и шестнадесет) пункта. Показателят е надминал най-високото си историческо равнище от 2,222 пункта, реализирано при започване на май тази година. На годишна база това прави повишаване с 51,8 на 100, оповестява Българска телеграфна агенция.

Ето за какво ви питаме:



 

Гласувайте и коментирайте по тематиката в страницата на подкаста. Най-интересните ваши отзиви ще цитираме в обедния новинарски Podcast тъкмо в 12 часа. 

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.

 

 

 

 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР