Защо да не ядем повече овесени ядки, при условие че

...
Защо да не ядем повече овесени ядки, при условие че
Коментари Харесай

Как да ядем овесени ядки за закуска, обяд и вечеря

Защо да не ядем повече овесени ядки, при изискване че те се считат за една от най-здравословните храни в света? Те са безглутенова пълнозърнеста храна, която съдържа в себе си всички съществени хранителни субстанции, от които тялото Ви се нуждае – фибри, магнезий, фосфор, мед, желязо, цинк и антиоксиданти. Храненето с овес за закуска е известно, че оказва помощ при загуба на тегло заради високото наличие на фибри и способността да усилват възприятието на задоволеност.

Също по този начин овесените ядки са необикновено питателни, защото съдържат доста витамини и минерали. Те са превъзходен източник на тип разтворими фибри, наречени бета-глюкан, могат да оказват помощ за понижаване на равнищата на неприятния холестерол в организма и оказват помощ за регулирането на равнищата на кръвната захар.

Не на последно място, овесените ядки са извънредно еластичен тип храна, който елементарно може да стане част от всяко хранене на деня. В галерията горе събрахме някои хрумвания за ентусиазъм по какъв начин да ядем овесени ядки за закуска, обяд и вечеря.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР