- Защо да изберете електрическия автомобил BAW? - Личният автомобил, който

...
- Защо да изберете електрическия автомобил BAW?
- Личният автомобил, който
Коментари Харесай

Електрическият автомобил BAW: 100 км за 1 лв? Да, вече е възможно!

- Защо да изберете електрическия автомобил BAW?
- Личният автомобил, който е по-изгоден от абонаментна карта за градски превоз
- Карай BAW, подари чист въздух

BAW показва своя нов електромобил, който се трансформира в световен шлагер с помощта на изключителните си характерности и привлекателна цена. Този съвременен електрически автомобил е идеалният избор за тези, които търсят изгодност, жанр и екологичност в едно.

Широка гама от цветове
BAW е разполагаем в многообразие от съвременни цветове, които разрешават на притежателите да изразят своя жанр и характерност. Без значение дали избират класическа или изискана цветова палитра, BAW предлага нещо за всеки усет. Основните нюанси на които се базира интериорът са тропическо зелен, наследник аквамарин и млечно-розов.

Идеален за градски условия
Снабден с три порти (две за пасажери и една за багажника), електрическият автомобил BAW е изключително удобен за градската среда. Неговият стилен дизайн го прави елементарен за маневриране в натовареното градско придвижване, а дребните размери го вършат съвършен за паркиране на лимитирани места. Освен това, не би трябвало да забравяме, че доста общински администрации оферират облекчения както при платеното паркиране на електрически коли, по този начин и за локалните налози за коли.

Дълъг и благонадежден пробег
Въпреки дребните си размери и безобидното си изражение, BAW предлага надеждност и сигурност, базирайки се на потвърдени инженерни решения. Снабден с литиево-желязо-фосфатна батерия, BAW обезпечава дълъг и благонадежден пробег и ви подсигурява, че няма да останете на пътя. Тази технология дава отлична устойчивост и подсигурява, че автомобилът може да измине дълги дистанции без да се постанова постоянно да се презарежда. Зареждането на батерията може да става и в домашни условия, като при потребление на нощната цена за електрическа енергия можете да си осигурите 100-км пробег за 1 лев.

Изключителна Производителност
Синхронният мотор с непрекъснат магнит и оптималната мощ от 20 кВт разрешава на BAW да форсира бързо и да поддържа впечатляващи скорости както в градска, по този начин и в извънградска среда. Този автомобил предлага композиция от маневреност и резултатност, които го вършат подобаващ избор за всеки водач, без значение дали е новак или специалист. Максималната скорост на автомобила е 90 км/ч, което е изцяло задоволително за безвредно напредване и по автомагистрала. BAW може да поеме двама възрастни и още 170 кг потребен товар. Освен това, защото е в категория „ лекотоварен “, можете да си върнете платеното Данък добавена стойност, в случай че сте юридическо лице. Тези две качества вършат BAW доста комфортен за градски автомобил за фирмени цели – разнос, дистрибуция на дребни артикули, консултантски услуги и така нататък

Интериор и екстри
Освен модерните цветове на тапицерията и купето, интериорът на BAW предлага ергономична седалка за лидера, адаптираща се към потребностите на всеки. Купето е оборудвано с дълъг, правоъгълен 10.25-инчов (26 см) сензорен екран, предоставящ на лидера всички значими параметри по време на пътешестване. Интегрираната навигационна система разрешава намирането по най-прекия и пестелив маршрут, а гласовото ръководство подсигурява сигурността на лидера. Мултимедийните благоприятни условия на системата също не са за подценяване – налична е както Bluetooth съгласуваност, по този начин и връзка с Wi-Fi. Забравете за дискове и флашки, слушайте обичаната си музика от Spotify непосредствено в автомобила си. Управлението на всички спомагателни системи като климатик, радио, електрически огледала и останалата електроника се прави чрез сензорния екран. Цялото осветяване на автомобила – външно и вътрешно е основано на LED технологията, осигуряваща доста висока надеждност и извънредно невисок риск от повреди.

Зелено бъдеще
BAW е повече от просто автомобил – той е знак на зелената подвижност и екологичната информираност. С ниският си разход на електрическа енергия и нулевите излъчвания на нездравословни газове, този електромобил поддържа опазването на околната среда и спомага за бъдещата устойчива подвижност. Цялата планета е залята с коли с мотори с вътрешно горене, които всекидневно отделят нездравословни излъчвания и унищожават озоновия пласт. Избирайки BAW, Вие полагате основите на опцията за екологично напредване, намалявате въглеродния си отпечатък доста и осигурявате чист въздух за Вашите деца, близки, другари и сътрудници. BAW е най-продаваният електромобил в международен мащаб в своя ценови и механически клас, предлагайки жанр, продуктивност и изгодност, които го вършат извънреден избор за всеки, който се стреми към по-ефективна подвижност и по-чиста околна среда.

Предимства:
Изключително преференциален и пестелив
Възможно е да изминете 100 км пробег за 1 лев
Достъпни консумативи
Без потребност от промяна на филтри и масло
Цели 170 км пробег с едно само зареждане на батерията
Паркирането в градски условия е детска игра
Автомобилът е освободен от локални налози за МПС
Облекчения при паркиране в синя и зелена зона
Възможност за зареждане и на безвъзмездни станции
Юридическите лица могат да си върнат импортираният налог ДДС
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР