Защитникът на Ювентус Жоао Кансело смята, че преминаването му в

...
Защитникът на Ювентус Жоао Кансело смята, че преминаването му в
Коментари Харесай

Кансело: В Ювентус станах по-добър футболист

Защитникът на Ювентус Жоао Кансело счита, че прекосяването му в състава на торинци го е направило по-добър футболист. Причината за това е, че има опция да се учи от двама от най-хубавите бранители в света - Джорджо Киелини и Леонардо Бонучи. Той бе извикан в националния тим на Португалия за началото на европейските квалификации, само че това остана в сянката на завръщането на Кристиано Роналдо в състава на “мореплавателите”.

“Кристиано Роналдо не трябда да потвърждава нищо на никого. Той реализира историченски триумфи с националния тим и с всеки клуб, в който е бил. Очевидон е, че той дава спомагателна класа където и да играе. Победата над Атлетико Мадрид? Роналдо бе в основата на продължаването ни напред, само че и целия тим се показа ослепително. Неговото наличие в състава обаче прави нещата по-лесни. Всеки, който е гледал мача знае, че спечелихме изцяло заслужено”, съобщи Кансело.

“Всяка година узнавам нещо ново. В момента упражнявам с двама от най-хубавите бранители в света - Бонучи и Киелини. В Италия летвата е сложена много високо, само че аз считам, че в този момент съм по-добър футболист спрямо предишния сезон”, добави португалецът.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР