Защитникът на ЦСКА Юрген Матей получи наградата за най-добър играч

...
Защитникът на ЦСКА Юрген Матей получи наградата за най-добър играч
Коментари Харесай

Юрген Матей: Реваншът с Осиек ще е много труден

Защитникът на ЦСКА Юрген Матей получи премията за най-хубав състезател на първия кръг в efbet Лига. Тогава „ армейците “ победиха с 4:2 ЦСКА 1948. Снощи пък те победиха със същия резултат Осиек в първи мач от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Реваншът е другия четвъртък в Хърватия.

" Искам да благодаря за премията и за това, че сте тук. Вкарахме много голове в контролата против Ботев Враца, както и против ЦСКА 1948 и нощес против Осиек. Имахме два сложни мача против латвийския тим Лиепая. Ако играем добре, колкото през вчерашния ден, то не би трябвало да позволяваме два гола, само че се веселя, че имаме добър задатък “, разяснява бранителят.

" Всеки треньор има лична концепция по какъв начин да практикува съответна скица. Може да видите по време на мачовете, че малко се връщаме обратно и оставяме съперника да играе с топката. Това се прави, за да имаме пространства за бързите играчи.

Чувствам се добре, нямам болежки и травми, тъй че нека продължа по този метод. Мисля, че ще е сложен мач с Осиек на реванша, без значение, че имаме два гола задатък. Знам обаче какъв брой мощен е тимът ни, играчите, с които разполагаме. Показахме, че можем да играем доста добър футбол и да вкарваме голове. Не мисля, че бюджетите са от голяма важност в този случай “, приключи нидерландецът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР