Защитникът на ЦСКА - София Иван Турицов пристигна във Военния

...
Защитникът на ЦСКА - София Иван Турицов пристигна във Военния
Коментари Харесай

Иван Турицов: Надявам се тази година да е нашата

Защитникът на ЦСКА - София Иван Турицов дойде във Военния клуб, където " алените " ще отпразнуват своя 75-годишен празник. Родният национал застана пред медиите един до друг с именития Димитър Пенев и изрази вяра, че тази година тимът ще стане първенец.

" Само който седи до него (б.а Димитър Пенев), може да каже какъв брой е популярен. Всички знаят какъв брой важен човек е освен за ЦСКА, а и за цяла България. Не мога да ви опиша какво е възприятието. 
 Димитър Пенев: Много мъчно се дава опция на юношите да играят мъжки футбол Димитър Пенев: Много мъчно се дава опция на юношите да играят мъжки футбол
Дано скоро се случи най-яркият ми спомен с ЦСКА - да станем първенци, тъй като съм вдигал Купата на България, само че не сме ставали първенци. Силно се надявам тази година да е нашата и в случай че може да играя в Шампионска лига с ЦСКА. 

Всичко бих взел от господин Пенев. Знаете какъв брой неща е постигнал с ЦСКА, а и с националния тим ", сподели Турицов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР