Защитникът на ЦСКА-София Божидар Чорбаджийски обяви, че червените разполагат с

...
Защитникът на ЦСКА-София Божидар Чорбаджийски обяви, че червените разполагат с
Коментари Харесай

Чорбаджийски: В ЦСКА има сладко напрежение, забавляваме се и се майтапим, разочаровани сме от събитията в Кипър

Защитникът на ЦСКА-София Божидар Чорбаджийски разгласи, че алените разполагат с най-вече равностойни футболисти от всички свои съперници в Първа лига и отсъствието на даден състезател елементарно може да се компенсира от негов заместител. Освен това той добави, че отборът е подготвен за идното посещение на Дунав, а напрежението от наложителна победа не го тормози.

“В ЦСКА постоянно има напрежение, тъй като ЦСКА се стреми да бъде първи на всички места. Но това напрежение е сладко напрежение. Нашият тим е привикнал да играе под такова напрежение. Не мисля, че би трябвало да ни повлияе по някакъв метод.

Естествено, че нямаме право на неверна стъпка в Русе. Честно казано през днешния ден стъпваме за пръв път с тима, момчетата се забавляваха. Събрахме се всички дружно, майтапи… Така че би трябвало да сме подготвени. Имаме 1-2 дни да се подготвим. Киро Десподов е подготвен и няма спънки пред нас.

Смея да кажа, че ЦСКА има най-дългата пейка от всички тимове в Първа лига и всеки един от футболистите е равносилен на другия. Може да го размени когато и да е без да се усеща разлика”, разяснява Чорбаджийски.

Относно представянето на националния тим, бранителят разкри: “Видяхте, че националният тим се показа на едно доста положително равнище. Пролича си колективът в тима и целеустремеността на всички. Всички дадоха максимума от себе си и мога да кажа, че сме доста разочаровани от събитията в Кипър, тъй като имахме действителна опция да се класираме и продължим напред за Лигата на нациите. Мисля, че е едно положително начало за този тим. Има добра основа и от нас зависи да се развиваме и побеждаваме повече.

Това е един от дребното тимове, в който може да си кажеш приказка с всеки. Не се срамя да го кажа. Това е най-позитивното от всичко, тъй като си оказваме помощ във и отвън терена. В живота сме другари и това оказва помощ доста. Помощта и себераздаването ни тласкат напред и прави този пестник да работи толкоз добре през тази акция.

Но не сме постигнали още нищо. Не желая да се наемам с прогнози за квалификациите. Единственото, което мога да обещая, е, че ще се опитаме да подобрим нещата.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР