Защитникът на ЦСКА-София Александър Дюлгеров обяви, че равенството срещу Левски

...
Защитникът на ЦСКА-София Александър Дюлгеров обяви, че равенството срещу Левски
Коментари Харесай

Дюлгеров: Зависими сме от Каранга, тактиката на Левски ме учуди

Защитникът на ЦСКА-София Александър Дюлгеров разгласи, че равенството против Левски (2:2) се приема за загуба в аления лагер.

“Не ни доближи един гол повече и по-малко неточности. Две неточности и два гола. Според мен имахме множеството шансове. Играхме по-добре, държахме повече топката, само че 2:2 е спаревдилв резултат. Естествено, че сме разочаровани. Все едно сме изгубили мача.

Указанията не бяха да се приберем. Искахме да държим повече топката. До 15-ата минута Левски бе по-добър от нас, вкараха гол. След това се опитахме да върнем мача в наша изгода, само че не успяхме. Три следващи равенства не е добре за нас. Искаме да се борим за шампионската купа. Равни с Етър, Пирин… Хайде, в този момент с Левски, само че би трябвало да се върнем в победния темп.

Гледахме и на повторения, че Яблонски всякога вкарва гол. Ето, отново неточност, това е. Докато има късмет, ще се борим за купата. Все отново сме ЦСКА. Няма какво да създадем. Сега би трябвало да победим Славия и след това ще забележим с Лудогорец какво ще се случи.

Много неща би трябвало да променим. Най-вече да не позволяваме обикновени неточности в отбрана. Вкарваме през днешния ден два гола, само че и допуснахме.

Мен играта на Левски ме учуди малко. Освен първите 15 минути на второто полувреме, когато си подаваха, повече изритани топки напред към Обертан. Учудиха ме, само че това е тяхната тактичност. Нашата е тъкмо противоположната - да играем прекрасен футбол и каквото стане. Въпросът е, че с цел да побеждаваме, от време на време не би трябвало да играем хубаво. Опитахме през днешния ден да победим, само че въпреки всичко Левски е против нас.

Резултатите демонстрират, че сме подвластни от Каранга. Когато не вкарва, не побеждаваме. Надявам се идващия мач да стартира да вкарва”, разяснява Дюлгеров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР