Защитникът на ЦСКА Мено Кох ще е новият капитан на

...
Защитникът на ЦСКА Мено Кох ще е новият капитан на
Коментари Харесай

Новият капитан Мено Кох: Грешките ни ще останат в миналото

Защитникът на ЦСКА Мено Кох ще е новият капитан на ЦСКА. Това стана ясно на конференцията преди реванша против Сепси.  Кох изрази позитивизъм макар тежката обстановка, в която се оказа тимът. " Червените " ще търсят поврат след загуба с 0:2 от румънците.

Нидерландецът, който ще изведе своите съотборници с лентата, има вяра, че грешките от стадион " Българска войска " ще останат в предишното и футболистите гледат самоуверено напред.
" Предният мач не показахме равнището, което желаеме. Утре имаме опция да се реваншираме и да покажем на цяла Европа че сме добър тим. Утрешният мач не е единствено за класиране напред. Трябва да вложим душата си и с добра игра да обърнем развоя на квалификацията.     Бранителят одобри огромната отговорност да бъде водач в този сложен миг и направи съпоставяне с предходната година и мачовете против Сейнт Патрик.   " За пръв път слушам, че съм капитан, само че да носиш лентата е огромна отговорност. Ще се старая с опита си да оказа помощ на клуба да реализира задачите си. Ситуацията е сходна. Според мен и тогава и в този момент сме по-добрия тим и би трябвало да имаме вяра, че ще достигнем до идната фаза. "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР