Защитникът на Славия Сашо Александров бе много афектиран заради изгонването

...
Защитникът на Славия Сашо Александров бе много афектиран заради изгонването
Коментари Харесай

Сашо Александров: Такова нещо не съм виждал, престъпление е съдията да реши така мача в полза на Хайдук

Защитникът на Славия Сашо Александров бе доста обиден поради изгонването си против Хайдук. Бранителят напусна терена прибързано с втори жълт картон поради симулация в центъра на терена.
“Играхме сносно и би трябвало да съжаляваме, че не си тръгнахме с нещо от този мач. През първото полувреме имахме две-три доста съществени обстановки, които би трябвало да се вкарват. Съжалявам, че няма да играя поради този фиктивен втори жълт картон. Такова нещо не съм виждал. Да ми даде втори картон за симулация в центъра на терена. Това е закононарушение да реши по този начин мача в тяхна изгода. Не е пред едно от двете полета, с цел да излъжа съдията. Може да съм се подхлъзнал”, сподели Александров, след което продължи:

“Имаха три удара отдалеко и от статични положения. Реално нашите бяха от игра. 1:0 е доста неприятен резултат. Трябва да играем по този начин и на реванша, да не се изхвърляме. Сигурен съм, че ще имаме обстановки, които би трябвало да ги вкараме. Чистите обстановки бяха нашите. Те имаха от статични, които Петков хвана”, приключи бранителят.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР