Защитникът на Рома Еван Ндика е изписан от болницата, след

...
Защитникът на Рома Еван Ндика е изписан от болницата, след
Коментари Харесай

Еван Ндика: Защитникът на Рома е изписан от болница, след като се разкри контузия, причинила колапс

Защитникът на Рома Еван Ндика е изписан от болничното заведение, откакто получи колапс на белите дробове по време на конфликта с Удинезе в неделя.

Ндика, 24, падна от топката през второто полувреме на конфликта от Серия А и бързо беше раздължен в тревожни подиуми. Играчите на Рома и Удинезе в последна сметка се съгласиха да изоставен мача, като малко по-късно беше доказано, че роденият във Франция централен бранител е в схващане и е на път за болница в град Удине.

24 часа по-късно По време на случая Рома пусна изказване, потвърждаващо, че той е бил изписан и разкри какво съгласно лекарите е предизвикало колапса на Ндика. Казано е, че „ здравното положение е съвместимо с торакална контузия с най-малък ляв пневмоторакс “, което е стесняване на левия бял дроб.

След като мачът беше преустановен при 1-1, мениджърът на Рома Даниеле Де Роси даде нехайно известие до Ndicka посредством Sky Italia: „ Хайде, оправяй се и побързай, тъй като нуждая се от теб в четвъртък [реванша от четвъртфиналите на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР