Защитникът на Реал Мадрид, Серхио Рамос, си припомни легендарното си

...
Защитникът на Реал Мадрид, Серхио Рамос, си припомни легендарното си
Коментари Харесай

Рамос: След гола във финала срещу Атлетико мога да умра спокоен

Защитникът на Реал Мадрид, Серхио Рамос, си напомни именитото си попадение против Атлетико Мадрид във финала на Шампионската лига през 2014 година. Точно в 92:48 минута при осъществяване на ъглов удар испанецът се извиси над всички в наказателното поле, засече центрирането на Лука Модрич и изравни за 1:1, вкарвайки срещата в продължения. В спомагателните 30 минути "белите " означиха още три попадения и справедливо победиха с дълго чакания десети трофей от ШЛ.

"Изминаха толкоз години, а наподобява като през вчерашния ден. Това промени историята на клуба, тъй като не бяхме печелили ШЛ от дълго време. След довечера споделих на майка си, че към този момент мога да умра спокоен ", призна Рамос.

"Смятам, че това е най-хубавият ми гол, тъй като е въплъщение на всичко, което чакахме толкоз време. Не единствено аз, ами целият клуб. "

"До последно имах вяра, че ще ни се отдаде такава опция. Мечтаех за съвършената топка, която да дойде при мен и тъкмо аз да изпратя във вратата на Атлетико. Модрич центрира и аз означих. Това не беше гол с глава, а с душа ", съобщи испанецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР