Защитникът на Реал Мадрид Антонио Рюдигер се изказа за проявите

...
Защитникът на Реал Мадрид Антонио Рюдигер се изказа за проявите
Коментари Харесай

Антонио Рюдигер не се е сблъсквал с расизъм в Испания

Защитникът на Реал Мадрид Антонио Рюдигер се изрече за деянията на расизъм от страна на испанските почитатели.

" Ако ме попитате дали някой е бил расист към мен в Испания, отговорът е не. Имаше неразбирателство в Кадис: разгласиха вести, че те са скандирали расистки обиди към мен, само че не чух да ме назовават ​​ " маймуна ", " черно лайно " или сходни безчовечен думи.
 Винисиус Жуниор е подготвен да бъде водач в Реал (Мадрид)
Винисиус Жуниор е подготвен да бъде водач в Реал (Мадрид)

Ако ме питате дали Винисиус страда от това, явно е, че страда. И когато хората го наскърбяват и демонстрират расизъм към него, автоматизирано демонстрират расизъм към мен, даже и да не са се обръщали непосредствено. Но този проблем не е единствено в Испания, случва се на всички места. Расизмът е липса на обучение ", сподели Рюдигер пред GQ.

Той също по този начин означи, че не всички испанци са расисти. " Много испанци не толерират расизма. Много е значимо да се означи, че расистите са единствено малцинство в тази страна, само че те би трябвало да бъдат поправени. Как да сложим завършек на този проблем? Единственото, което мога да кажа, е да обучавате децата си в учебно заведение. Много е значимо всеки да знае, че всички хора са равни ", добави Рюдигер.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР