Защитникът на Пари Сен Жермен - Серхио Рамос иска да

...
Защитникът на Пари Сен Жермен - Серхио Рамос иска да
Коментари Харесай

Серхио Рамос иска да остане в ПСЖ

Защитникът на Пари Сен Жермен - Серхио Рамос желае да остане в отбора и през идващия сезон. Преди няколко дни бранителят разгласи, че повече няма да играе за Испания, само че това не приказва нищо за проектите му да продължи клубната си кариера.

Рамос няма да стопира да играе на професионално равнище и при опция би желал да остане в ПСЖ, написа " L`Équipe ". Настоящият контракт на испанеца с парижани изтича през лятото на 2023 година. Вече са почнали диалози за удължение на съглашението, а Рамос е дал да се разбере на управлението на ПСЖ, че би желал да остане в клуба. След несполучлив първи сезон, през който Серхио имаше доста травми и други проблеми, той се усеща добре.

През последните месеци Рамос от ден на ден демонстрира лидерски качества. Треньорът Кристоф Галтие се отнася към него с огромно доверие и почитание. Серхио поддържа положителни връзки и с сътрудниците от ПСЖ - той се схваща добре както с Килиан Мбапе, по този начин и с Лионел Меси. Отбелязва се, че децата на Рамос прекарват доста време с децата на Лео.

В момента договарянията сред представители на Рамос и ПСЖ са спрени. Отношенията им са доста положителни, в тях няма неустановеност. Страните се схванаха, че няма да бързат с окончателното решение. ПСЖ са доста удовлетворени от това по какъв начин Рамос прекара първата част от сезона.

След Мондиал 2022 испанецът имаше проблеми поради неналичието на мачова процедура, само че в този момент си връща формата. Бъдещето на Рамос зависи от това по какъв начин ще играе за ПСЖ до края на сезона.
 Вдигат Неймар за 8 март
Вдигат Неймар за 8 март

Бразилският нападател на френския исполин ПСЖ поставя всички старания да се възвърне в точния момент за реванша от 1/8-финалите на Шампионската лига с Байерн
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР