Защитникът на националния отбор на Португалия по футбол Нуно Мендеш,

...
Защитникът на националния отбор на Португалия по футбол Нуно Мендеш,
Коментари Харесай

Световното приключи за ас на Португалия

Защитникът на националния тим на Португалия по футбол Нуно Мендеш, който напусна с травма мача от Мондиал 2022 против Уругвай в понеделник (2:0), евентуално ще пропусне всичките мачове до края на шампионата, оповестиха от Португалската футболна федерация.

Левият лек получи сходна травма на бедрото, като тази в клубния си тим Пари Сен Жермен неотдавна, която го извади от терените за 3 седмици.

Чака се дефинитивно решение на медицинския екип на иберийците, като бранителят сигурно няма да е на линия за идващите два мача на отбора, като след втория, който е на осминафиналите, португалците могат да отпаднат от конкуренцията.

Това е следващият проблем в отбраната на Португалия след травмата на Данило Перейра, който получи контузия в ребрата и също евентуално ще бъде навън до края на шампионата.

Очаква се селекционерът на Фернандо Сантош да даде отмора в последния мач от групите против Република Корея на Рубен Диаш, Рубен Невеш, Жоао Феликс и Бруно Фернандеш, които са застрашени да пропуснат осминафиналите, в случай че получат жълти картони.

Португалия е водач в група " Н " с цялостен актив от 6 точки след победи над  Гана с 3:2 и над Уругвай с 2:0, с което към този момент си подсигурява продължение във етапа на елиминациите.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР