Защитникът на Евертън Виталий Миколенко остана окървавен по време на

...
Защитникът на Евертън Виталий Миколенко остана окървавен по време на
Коментари Харесай

Звездата на Евертън остана цялата в кръв след сблъсък със собствения си съотборник в равенството на Астън Вила

Защитникът на Евертън Виталий Миколенко остана оцапан с кръв по време на мача на неговия тим от Висшата лига с Астън Вила, след противен конфликт със съотборника си Джеймс Тарковски.

Украинският национал Миколенко получи лекуване след конфликт с сътрудника си бранител, с забележима кръв над лявото му око. В последна сметка той беше превързан и съумя да приключи срещата, макар че бяха добавени седем минути в края на мача след закъснението.

24-годишният състезател беше част от впечатляващо изпитание от тила като Евертън стана едвам третият тим, който попречи на Вила на Унай Емери да означи гол в мач от Висшата лига този сезон. Резултатът остави Вила на трето място, а Евертън на 17-о място, макар че хората на Шон Дайш към този момент са на точка пред изпадащите противници Лутън.

И двата тима бяха анулирани голове в мач, който обезпечи развлечение макар резултата. Алекс Морено смяташе, че е вкарал гол за първото полувреме, единствено с цел да се намеси засада, до момента в който празненствата на Абдулайе Дукур...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР