Защитникът на Борусия Дортмунд Ашраф Хакими заяви, че вярва, че

...
Защитникът на Борусия Дортмунд Ашраф Хакими заяви, че вярва, че
Коментари Харесай

Хакими вярва, че ще завърши сезона в Дортмунд и се надява на мачове в началото на май

Защитникът на Борусия Дортмунд Ашраф Хакими съобщи, че има вяра, че ще успее да приключи сезона в Бундеслигата, даже в случай че акцията приключи след края на периода на наема му в клуба.

Мароканецът има съглашение до края на юни с един от претендентите за купа в Германия. Това значи, че той може бъде заставен да се върне на " Сантиаго Бернабеу " от 1 юли, до момента в който забавеният сезон 2019-2020 към момента може да се играе.

" Мисля, че в случай че шампионата въпреки всичко се довърши, играчите ще получат позволение да завършат сезона там, където са пратени чартърен. Това би било естественото нещо ", разяснява Хакими.

" Очакванията са срещите в Бундеслигата да стартират още веднъж на 9 май, само че това е приблизителна дата, която считам, че може да се промени. Ще се веселя, в случай че стане факт - колкото по-скоро, толкоз по-добре, само че би трябвало да бъдем внимателни ", добави той.

" В Дортмунд упражняваме на дребни групи в разнообразни елементи на подготвителния комплекс. Работя с петима или шестима съотборници. Няма физически контакт. Докато не бъдем посъветвани по различен метод, заниманията ни ще бъдат такива ", сподели още Хакими.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР