Защитникът на Байерн Алфонсо Дейвис предизвика истински фурор с представянето

...
Защитникът на Байерн Алфонсо Дейвис предизвика истински фурор с представянето
Коментари Харесай

Новата звезда на Байерн се цели в Шампионската лига

Защитникът на Байерн Алфонсо Дейвис провокира същински възторг с представянето си от началото на сезона. Младият канадец към този момент е неизменима част от титулярния състав на баварците и бързо се трансформира в един от любимците на почитателите. В изявление за ESPN той съобщи, че има огромни упоритости и се надява още през тази година да победи в Шампионската лига.

" Чувствам, че с метода, по който играем, сме изцяло способни да стигнем до финала и да го спечелим. Ясно е, че няма да е елементарно. Очакват ни мачове против доста мощни противници, само че в главите си имаме концепцията да създадем нужното, с цел да вдигнем купата ", съобщи Дейвис.

" При Ханзи Флик повече от всичко ми харесва това, че ни разрешаваме да сме изобретателни, да играем самоуверено. Той просто желае да побеждаваме и да изпитваме наслаждение от футбола ", добави 19-годишният гений.

" В Канада има качествени футболисти и се надявам в Европа да ги виждат. Независимо от това, че в Канада обичаме хокея, можем да играем и добър футбол ", сподели още Дейвис.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР