Защитникът на английския национален отбор Люк Шоу подкрепи съотборника си

...
Защитникът на английския национален отбор Люк Шоу подкрепи съотборника си
Коментари Харесай

Люк Шоу защити Хари Магуайър: Той е изключителен играч с невероятен характер

Защитникът на британския народен тим Люк Шоу поддържа съотборника си Хари Магуайър, който се показа нерешително в срещата сред " трите лъва " и Германия (3:3).

" Сега е сложен интервал. Разбира се, Хари е извънреден състезател с необикновен темперамент. Той получава доста. Май не съм виждал някой да бъде подложен на критика повече във футбола. Въпреки това той не се крие, постоянно е с лицето си.

Случва се хората да желаят да се скрият от това и да не притеглят вниманието към себе си, само че той продължава да бъде в центъра на събитията. Това демонстрира какъв брой е мощен, какъв темперамент има. Спрете, всички знаят какъв необикновен състезател е той. Сега Магуайър може да не е толкоз сигурен в себе си, тъй като може да му се коства, че целият свят е против него.

Трудно му е, само че ние всички. И играчите, и треньорският щаб го поддържаме, тъй като Хари е доста значим състезател. Това, че той изигра и двата мача, демонстрира какъв брой огромно доверие му има Гарет Саутгейт. Спомнете си Европейското и по какъв начин игра там. Време е хората да осъзнаят, че Магуайър е значим състезател за Англия. Те би трябвало да го одобряват ", сподели Шоу.


" Горкият Хари Магуайър "

Рио Фърдинанд поддържа бранителя на Англия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР