Защитата на сенатор Линдзи Греъм срещу Доналд Тръмп се проваля впечатляващо

...
Сен. Линдзи Греъм (R-S.C.) скочи в защита на Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Сен. Линдзи Греъм (R-S.C.) скочи в защита на Доналд Тръмп преди последното обвинение срещу бившия президент – по делото Джорджия – и беше подиграван за коментари, които критиците смятаха за ирония.

По време на излъчването в понеделник на В шоуто на Fox News на Джеси Уотърс Греъм каза, че нарастващите правни проблеми на Тръмп са „несправедливи“, твърдеше, че това е въоръжаване на закона, създава „лош прецедент“ и настоя съдбата на бившия президент да бъде оставена на избирателите.

„Американският народ може да реши дали иска той да бъде президент или не“, каза Греъм, който беше яростен критик на Тръмп преди изборната му победа през 2016 г., но сега се превърна в един от най-верните му съюзници. „Това трябва да се реши в урните, а не куп либерални юрисдикции, които се опитват да вкарат човека в затвора.“

По-късно Тръмп беше обвинен в Джорджия за предполагаем опит за оказване на натиск върху изборните служители да обърнат изборния резултат през 2020 г. в щата.

Потребителите на X, платформата, известна преди като Twitter, казаха, че решаването на съдбата на Тръмп в урните е „донякъде смисълът тук“.

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР